Українські та еміратські дипломати готуватимуть візити в Україну високопосадовців ОАЕ

Українські та еміратські дипломати готуватимуть візити в Україну високопосадовців ОАЕ

Укрінформ
Ключовими питаннями порядку денного відносин України та Об’єднаних Арабських Еміратів на найближчу перспективу є організація візиту в нашу країну вищих урядовців цієї країни.
Про це йшлося під час зустрічі заступника міністра закордонних справ України Єгора Божка з послом Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні Салемом Ахмедом Аль-Каабі, повідомляє прес-служба МЗС.

"Було наголошено, що ключовими питаннями порядку денного двосторонніх відносин на ближчу перспективу є організація візиту в Україну віце-президента, прем’єр-міністра та міністра оборони ОАЕ, правителя Емірату Дубай шейха М.Р. Аль Мактума, а також проведення Четвертого засідання Міжурядової українсько-еміратської комісії з питань торговельно-економічного співробітництва", - йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі сторони обмінялися думками стосовно поточного стану співробітництва за різними напрямами, зокрема, торгівлі, інвестицій, безпеки, включаючи зусилля з протидії тероризму.

Читайте також: ОАЕ дає $2 мільярди на сонячні електростанції в Україні

Божок привітав еміратського посла з нагородженням його премією “Людина Року” за дипломатичні зусилля з розвитку партнерства і економічних відносин між Україною та Об’єднаними Арабськими Еміратами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-