Мей заявила Зеленському про необхідність стримування РФ

Мей заявила Зеленському про необхідність стримування РФ

Укрінформ
Прем'єр Великої Британії Тереза ​​Мей в ході телефонної розмови з новообраним президентом України Володимиром Зеленським наголосила на необхідності працювати разом для стримування російської агресії та запросила відвідати Сполучене Королівство.

Про це повідомляє прес-служба британського прем'єра.

Як зазначається, Мей привітала Зеленського з перемогою на виборах та підтвердила підтримку суверенітету та територіальної цілісності України, бажання Британії розширити значну оборонну та безпекову співпрацю між країнами.

"Прем'єр-міністр наголосила на важливості спільної роботи наших двох країн разом з міжнародною спільнотою для стримування російської агресії", - йдеться в заяві.

Мей також запевнила новообраного президента Зеленського у підтримці Великої Британії.

Читайте також: Меркель запросила Зеленського до Берліна

"Вона запевнила обраного президента Зеленського, що Велика Британія буде підтримувати його під час роботи на посаді глави держави, а також демократичне майбутнє України. Крім того, Велика Британія готова продовжувати зміцнювати нашу і без того глибоку співпрацю в низці сфер", - йдеться у заяві.

Мей запросила обраного президента Зеленського відвідати Сполучене Королівство "при першій нагоді". Також вони домовилися залишатися в тісному контакті.

Раніше міністр закордонних справ Великої Британії Джеремі Хант привітав Володимира Зеленського з перемогою на виборах Президента України і наголосив, що тепер він справді стане слугою народу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-