Експерти Зе-команди вже працюють над законопроектами

Експерти Зе-команди вже працюють над законопроектами

Укрінформ
У команді Володимира Зеленського експертні групи вже розробляють законопроекти, щоб якомога скоріше внести їх до Верховної Ради.

Про це заявив спікер штабу Зеленського Дмитро Разумков на брифінгу в неділю, відповідаючи на запитання, чим команда Зеленського займеться найближчим часом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Триватиме та ж сама робота, яка тривала на етапі підготовки до виборів. У нас працюють експертні групи, у нас розробляються концепції за напрямками. Частково вже написано законопроекти, частково вони ще пишуться. Щоб, коли Зеленський стане президентом, була можливість оперативно внести їх до парламенту для розгляду, щоб нарешті завантажити Раду роботою навіть під кінець каденції, щоб у них була можливість показати своїм виборцям, наскільки вони ефективні або неефективні", - сказав Разумков.

Читайте також: У Зеленського кажуть, що не планують розпуск Ради

Як повідомляв Укрінформ, 21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів Президента. За даними Національного екзит-полу, лідером президентських перегонів є Володимир Зеленський, який набирає 73% голосів, у Петра Порошенка - 25,5%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-