НАЗК внесло припис Омеляну

НАЗК внесло припис Омеляну

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну.

Про це повідомляє прес-служба агентства.

"НАЗК внесло приписи про порушення вимог законодавства щодо етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, інших порушень ЗУ "Про запобігання корупції" міністру інфраструктури України та в.о. Голови державного підприємства "Адміністрація морських портів України", - йдеться у повідомленні.

Так, агентство внесло припис міністру інфраструктури України Володимиру Омеляну стосовно в.о. голови державного підприємства "Адміністрація морських портів України" Райвіса Вецкаганса, "який не вжив заходів для врегулювання потенційного конфлікту інтересів у підлеглої особи", чим порушив вимоги антикорупційного законодавства.

Читайте також: Омелян запропонував створити в Україні дочірню компанію Qatar Airways

Також внесено припис в.о. голови державного підприємства "Адміністрація морських портів України" Райвісу Вецкагансу стосовно начальника Ренійської філії державного підприємства "Адміністрація морських портів України" Сергія Строї, який не повідомив про наявність у нього потенційного конфлікту інтересів, зумовленого спільною роботою з дружиною.

У НАЗК нагадали, що приписи є обов’язковими до виконання, а за невиконання припису керівник органу, підприємства, установи, організації несе відповідальність, передбачену статтею 188-46 КУпАП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-