Геращенко - про відповідь команди Зеленського щодо Криму: Країною теж керуватиме штаб?

Геращенко - про відповідь команди Зеленського щодо Криму: Країною теж керуватиме штаб?

Укрінформ
Перший заступник Голови ВР Ірина Геращенко прокоментувала відповідь команди кандидата на посаду Президента Володимира Зеленського на запитання Мустафи Джемілєва щодо Криму.

Про це Геращенко написала у Facebook.

“Мустафа-ага особисто звернувся до одного з кандидатів у президенти з питаннями, що розривають серце його народу, й позицію з яких прагне знати українське суспільство. І - отримав відповідь від штабу Зеленського. Від штабу. Красива бумажка з логічними відповідями. Тільки не від кандидата в Президенти, який мовчить”, - написала Геращенко.

Вона додала, що сам Зеленський “в цей час писав черговий хамський відеоблог до Президента, де топтався по військовополонених моряках і смерті Катерини Гандзюк”.

“Скільки ще кандидат і його штаб будуть принижувати всіх і вся? Країною теж керуватиме ШТАБ?”, - наголосила Геращенко.

Перший віце-спікер також назвала Мустафу Джемілєва найповажнішим депутатом ВР.

Читайте також: У Зеленського відповіли на звернення Джемілєва щодо Криму

“Планка, яку він задав в українській політиці, поки що недосяжна ні для кого іншого. Політв‘язень радянських таборів. Безумовний моральний авторитет”, - зауважила Геращенко.

Як повідомлялося, лідер кримських татар Мустафа Джемілєв звернувся до кандидата на посаду Президента Володимира Зеленського і поставив йому п'ять запитань про окупований Крим.

Команда кандидата в Президенти України Володимира Зеленського відповіла на відкрите звернення лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва щодо долі анексованого Росією Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-