Геращенко відреагувала на погрози: При януковичах ще й не так лякали

Геращенко відреагувала на погрози: При януковичах ще й не так лякали

Укрінформ
Ірина Геращенко каже, що їй постійно на пошту і телефон приходять погрози через політичну позицію і відкриту підтримку кандидата в Президенти Петра Порошенка, але до правоохоронців не звертається, оскільки "ще й не такі її лякали".

Про це вона написала у понеділок на своїй сторінці у Facebook і продемонструвала одну з таких SMS на телефоні.

"Ось такі, ще й гірші погрози, регулярно отримую на телефон і пошту. Ставлюся до них творчо, в МВС не скаржуся. Не перелякана. Ще й не такі і не так лякали, й при януковичах, й бойовики. Нікому не дозволю шантажувати себе за мої політичні погляди і позицію", - заявила Геращенко.

При цьому вона закликала представників Міністерства внутрішніх справ уникати політизації, а зайнятися своїми "безпосередніми обов'язками". "Займіться, будь ласка, вашими безпосередніми обов‘язками, зокрема, профілактикою злочинності на вулицях українських міст і селищ. А не коментуванням роликів в інтернеті і виборчим процесом, замість ЦВК", - наголосила Геращенко.

За її словами, безпека громадян залишається одним з ключових викликів, а тому політики і правоохоронці мають спільно гарантувати її українським громадянам.

Читайте також: Геращенко закрила ранкову Раду, у залі - менш як десять депутатів

Водночас Геращенко зауважила, що з незмінною повагою і любов‘ю ставиться до тисяч простих поліцейських і правоохоронців, які важко і багато працюють на захист держави від криміналу, і цінує їх внесок у безпеку держави.

Як повідомлялося, другий тур виборів Президента України відбудеться 21 квітня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-