НАЗК знайшло порушення у звітах 15 партій

НАЗК знайшло порушення у звітах 15 партій

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило ще 51 висновок за результатами аналізу звітів політичних партій, у 15 з них - зафіксовано порушення.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Висновки щодо таких політичних партій, як "Національно-демократичне об’єднання "Україна", "5.10", "Українська партія честі, боротьби з корупцією та організованою злочинністю", "Нова дія", "Солідарність правих сил", "Єдиний центр", "Мерітократична партія України", "Поруч", "Селянська партія України", "Соціал-демократична партія України (об’єднана)", "Партія Наталії Королевської "Україна - вперед!", "За права людини", "Всеукраїнське об’єднання "Мир", "Аграрна партія України", "Основа", містять інформацію про виявлені порушення”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, це порушення порядку подання звіту партії та встановленого порядку надання або отримання внеску на підтримку політичної партії, за що передбачена відповідальність за статтями 212-21, 212-15 КУпАП.

Читайте також: Геращенко задекларувала Lexus, картини та годинник з коштовним камінням Piaget

За даними НАЗК, всього за ІV квартал 2018 року до них надійшло 276 звітів партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-