Гройсман сказав, коли поновлять нерегулярне авіасполучення з РФ

Гройсман сказав, коли поновлять нерегулярне авіасполучення з РФ

Укрінформ
Україна відновить нерегулярне авіасполучення з Росією, коли вона перетвориться на цивілізовану країну і перестане бути агресором.

Про це сказав Прем'єр-міністр Володимир Гройсман перед ухваленням рішення Уряду про заборону нерегулярного авіасполучення між Україною та Російською Федерацією після візиту проросійського депутата "Опозиційної платформи – За життя" Юрія Бойка в РФ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я вважаю, що всі мають розуміти - ніхто не має права принижувати державу, навіть коли мова йде про політиків, які можуть сповідувати іншу ідеологію.... Є пропозиція підтримати пропозицію Арсена Борисовича (Авакова -ред) і поки Росія не повернеться до цивілізованого стану і не перетвориться з країни агресора на цивілізовану країну - такі обмеження будуть діяти", - сказав Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, Уряд підтримав пропозицію МВС щодо заборони виконання нерегулярних рейсів між Україною та РФ через “вояж” Бойка, за виключенням рейсів і польотів, необхідних для забезпечення дії місій міжнародних організацій — ООН, Червоного Хреста і ОБСЄ.

Народний депутат Юрій Бойко 22 березня зустрівся з прем'єр-міністром Росії Дмитром Медведєвим у його резиденції в Горках. Участь у зустрічі взяли також голова політради партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук та голова правління російського газового монополіста - ВАТ "Газпром" Олексій Міллер.

Згодом теруправління ДБР у Києві порушило кримінальну справу відносно посадовців Державіаслужби і Держприкордослужби через політ до Москви народного депутата Юрія Бойка і кума президента Росії Віктора Медведчука.

Читайте також: Кабмін заборонив нерегулярні перельоти з Росії

Після початку агресії РФ проти України у 2014 році між країнами було припинене пряме авіасполучення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-