СБУ перевіряє заяви заступника Турчинова про імітацію підриву автобуса Білецького

СБУ перевіряє заяви заступника Турчинова про імітацію підриву автобуса Білецького

Укрінформ
Служба безпеки розпочала перевірку за оприлюдненою у ЗМІ заявою заступника секретаря РНБО Сергія Кривоноса щодо спроби імітувати підрив автобуса, на якому їздить народний депутат, лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"З метою повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин, викладених у заяві С.Кривоноса, Служба безпеки України запропонувала народному депутату України Андрію Білецькому надати пояснення щодо оприлюдненої у ЗМІ інформації" - йдеться у повідомленні.

Раніше заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос заявив в ефірі 112 Україна, що СБУ буде розслідувати спробу імітувати підрив автобуса, на якому їздить народний депутат, лідер політичної партії "Національний корпус" Андрій Білецький.

"Я виступив із заявою про те, що є намагання зробити імітацію вибуху автобуса, на якому їздить народний депутат Андрій Білецький з метою розхитування ситуації всередині країни. Я свої джерела відкрити не можу. Зараз я як раз письмово даю свідчення СБУ, слідство вже все буде визначати", – сказав Кривонос.

Читайте також: Аваков вважає, що Нацдружини і Нацкорпус не завадять проведенню виборів

На його думку, це робиться для того, щоб Україна стала слабшою.

"Можливо, могли бути і жертви. Була підготовка (до імітації підриву автобуса - ред.). Головне було зірвати нормальний, спокійний процес виборів. Я думаю, що, можливо, будуть ще випадки. У нас достатньо ворогів, які хотіли б розхитати ситуацію в Україні", – зазначив представник РНБО.

Як повідомлям Укрінформ, 11 березня заступник начальника Головного слідчого управління Національної поліції Максим Цуцкірідзе, відповідаючи на запитання щодо заяви Білецького про так звані спроби і планування його вбивства з боку нібито Петра Порошенка, заявив, що він до правоохоронців з приводу ймовірних погроз йому вбивством не звертався.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-