Москва

Москва "слезам не верит", вона розуміє тільки силу - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що очільник Росії Володимир Путін наразі активно шукає можливості для знищення України зсередини та розірвання кола міжнародної ізоляції своєї країни.

Про це він розповів в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Росія зараз опинилася в ізоляції і тому Путін зараз дуже енергійно шукає будь-які можливості для того, щоб знищити наша країну зсередини і розірвати коло ізоляції", - сказав Глава держави.

Читайте також: Глава держави каже, що у Путіна є план щодо зриву виборів в Україні

Водночас він запевнив, що буде продовжено мобілізацію міжнародної солідарності на підтримку України, та підкреслив, що Москва розуміє тільки силу української армії, народу й міжнародної коаліції.

"Ще раз хочу нагадати відому російське прислів'я: "Москва слезам не верит". Москва розуміє силу - силу української армії, силу української нації і силу міжнародної коаліції на підтримку України. А ще у нас є слова гімну української армії: "Бо плач не дав нікому ще свободи, а хто борець, той здобуває світ"! Шановні панове кандидати, ви хоч гімн української армії почитайте, ви там знайдете відповіді на те, яку поведінку має демонструвати український лідер", - звернувся Порошенко до кандидатів у Президенти України.

Читайте також: Вибори в Україні пройдуть чесно, а їх результати будуть захищені - Президент

Водночас він наголосив, що на виборах величезна відповідальність лягає на українців, щоб не помилитися з вибором і зробити рішучі кроки для забезпечення перспективи Української держави.

"Я переконаний, що "розіп'яті хлопчики", якими намагається обдурити українців хоч з російських, хоч з українських каналів, не зможуть зупинити відповідальний вибір і рішучість українського народу", - додав Президент.

Читайте також: Прикордонники отримують фейкові СМС про "спецназ США у Києві" і "Майдан 3.0"

Як повідомлялося, 31 грудня 2018 року в Україні стартувала кампанія чергових виборів Президента, призначених на 31 березня 2019 року.

ЦВК 8 лютого завершила процес реєстрації на посаду Глави держави - усього було зареєстровано 44 кандидатів. Пізніше п’ять кандидатів відмовилися від балотування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-