Фейки з олігархічного каналу є спробою підірвати імідж України — Порошенко

Фейки з олігархічного каналу є спробою підірвати імідж України — Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що фейки в ефірі одного з найбільших телеканалів, який належить олігарху, є спробою підірвати імідж України в світі.

Про це Президент України Петро Порошенко сказав під час зустрічі зі студентами та викладачами Національного університету біоресурсів і природокористування України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми з вами відіб'ємо інформаційні атаки, незважаючи на шалений обстріл фейками з олігархічних каналів. Один із найбільших каналів, який належить олігарху і який ховається від українського правосуддя в Ізраїлі, в п'ятницю чи в суботу за годину: "Порошенко вбив свого брата, Порошенко отруїв своїх родичів, Порошенко створив сотню головорізів, які вбивають українців, проти Порошенка порушили в ЄС, США кримінальні справи...", - сказав Президент.

Порошенко додав, що ЄС був вимушений спростовувати "дурницю, яку на цьому олігархічному каналі кажуть і окремі кандидати в президенти".

Він наголосив, що такі фейки на каналах є неповагою до народу і держави та спробою підірвати імідж України у світі.

Як повідомлялося, 23 березня в програмі "Українські сенсації-2019" на каналі 1+1 заявили про те, що Президент Петро Порошенко нібито організовував численні корупційні схеми, а також звинуватили його у вбивстві його власного брата Михайла.

Читайте також: Кремль дав команду готувати в Україні силові провокації — Порошенко

Також 23 березня кандидат у Президенти України, лідер партії ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що Кіпрський суд, Британське бюро з боротьби з шахрайством в особливо великих розмірах (SFO) і Європейське бюро з боротьби з шахрайством (OLAF) почали розслідування щодо Президента України Петра Порошенка і його оточення.

24 березня Європейське бюро з питань протидії зловживанням та шахрайству (OLAF) повідомило, що не відкривало жодних розслідувань щодо Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-