Україна ще не пройшла точку неповернення на європейському шляху — Порошенко

Україна ще не пройшла точку неповернення на європейському шляху — Порошенко

Укрінформ
Україна здійснила значний рух уперед на європейському шляху, але точку неповернення ще не пройшла і може це здійснити у наступні 5 років.

Про це сказав Президент Петро Порошенко під час зустрічі зі студентами та викладачами Національного університету біоресурсів і природокористування України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За ці п'ять років ми не лише захистили країну, але й кардинально змінили державу, настільки, що у нас нарешті з'явився не просто вибір - бути, чи не бути, а в нас нарешті з'явився шанс побудувати велике майбутнє для України. Ми дуже далеко пройшли європейським шляхом, але точку неповернення, на жаль, ми ще не пройшли", - сказав Порошенко.

Водночас він зауважив, що зміни в країні є великим успіхом, бо кожен наш крок у напрямку європейського шляху є "поразкою Путіна".

Читайте також: Українці розуміють, яка висока ставка на виборах - Порошенко

Порошенко зауважив, що міжнародні партнери України, зокрема ЄС, НАТО та США визнають, що за ці п'ять років наша держава зробила набагато більше змін, ніж за 23 роки до цього.

"Саме тому важливо, щоб у наступні 5 років відбулася реалізація нашого плану, і Україна впритул наблизилась до членства в ЄС, у НАТО", - наголосив Глава держави.

Він зауважив, що можливо ми ще не перетнемо фінішну стрічку на європейському шляху у наступні п'ять років, але точно пройдемо точку неповернення.

Фото Миколи Лазаренка, president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-