Порошенко про слова Путіна: це знак якості для Верховного Головнокомандувача

Порошенко про слова Путіна: це знак якості для Верховного Головнокомандувача

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко вважає, що внутрішні злодії такі ж небезпечні, як і вороги на фронті.

Таку думку він висловив у інтерв'ю першому військовому радіо “Армія FM”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Там, де Путін каже, що він готовий працювати з будь-яким кандидатом, крім президента Порошенка - це як знак якості для українського Верховного Головнокомандувача. І внутрішні “зрадофіли” і внутрішні злодії - вони не менш небезпечні, ніж вороги на фронті”, - сказав Порошенко.

Саме тому, за його словами, першим заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони було призначено полковника Сергія Кривоноса, який до цього обіймав посаду заступника командувача Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Читайте також: Порошенко назвав бригади, куди б пішов служити

“Він (Кривонос - ред.) отримав усі повноваження для того, щоб рішуче діяти в комплексному реформуванні системи оборонного сектору. Зробити і позицію щодо прозорого міжнародного аудиту, і відкриття системи держоборонзамовлення, і перевірки якості озброєння, яке потрапляє на фронт”, - зазначив Порошенко.

“Я твердо переконаний, що українську армію не розколоти, удар у спину українській армії я не дозволю нанести. Дії наші стосовно злодіїв мають бути об'єднані і рішучі”, - наголосив Глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-