Деякі кандидати збираються вибачатися перед РФ, яка хоче

Деякі кандидати збираються вибачатися перед РФ, яка хоче "компенсації" за Крим - Порошенко

Укрінформ
Тим кандидатам у президенти, які хочуть шукати "миру" з росіянами, слід було б узяти до уваги намір РФ вимагати "компенсації за збитки від перебування Криму в складі України".

Про це заявив Президент Петро Порошенко на засіданні Ради регіонального розвитку Закарпатської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Правильні і ефективні рішення - це є наш шлях боротьби за Україну, це є наш шлях до миру, а не через те, щоб стати на коліна і вибачатися перед росіянами. Подивіться уважно сьогоднішні стрічки новин: російська Держдума хоче, щоб українці компенсували Росії 25 років, поки Крим був українським. Ось їхня думка, ось перед ким ці кандидати збираються вибачатися", - сказав Порошенко.

У цьому контексті він наголосив, що нині стоїть завдання побувати сильну проукраїнську європейську державу. "Разом у нас це точно вийде. Разом піднімемо економіку, разом звільнимо від окупації, разом побудуємо велику країну Україну", - переконаний глава держави.

Читайте також: Треба забрати у Росії право вето в ООН чи хоча б обмежити його - Кислиця

Раніше голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін заявив у п'ятницю в окупованому Сімферополі, що влада України має відшкодувати анексованому Криму втрати, яких нібито протягом 25 років зазнала економіка півострова від "руйнівної політики".

Як відомо, вибачення в глави Чечні Рамзана Кадирова просив 2014 року комік Володимир Зеленський, який нині є кандидатом у президенти України. В ефірі програми Зеленського було показано відео, на якому Кадиров плаче начебто через повалення пам’ятника Леніну. Однак жарт викликав осуд з боку мусульман, бо кадри з Кадировим були зняті під час молитви. "Якщо відео когось образило, я приношу вибачення", - сказав тоді шоумен.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-