НАЗК запросило Вілкула для надання пояснень

НАЗК запросило Вілкула для надання пояснень

Укрінформ
НАЗК запросило сімох осіб, серед яких народні депутати, судді та посадовці, для надання пояснень за ознаками можливих адмінправопорушень.

Про це йдеться на сайті НАЗК.

"НАЗК запрошує сімох осіб прибути до Національного агентства для надання пояснень та, у разі наявності підстав, складення протоколів про адміністративні правопорушення. За ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів викликають – Вілкула Олександра, народного депутата України, Кривохатька Вадима, народного депутата України, Липову Світлану, депутата Сумської міської ради", - йдеться у повідомленні.

Також НАЗК запрошує прибути тимчасово виконуючого обов'язки державного секретаря Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Корхового Ігоря за ознаками невиконання законних вимог Національного агентства. За ознаками несвоєчасного подання щорічної декларації за 2017 рік викликають Сала Андрія, суддю Рівненського окружного адміністративного суду; за ознаками неподання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані – Барбула Павла, колишнього директора дочірнього підприємства державної компанії "Укрспецекспорт"; за ознаками несвоєчасного подання декларації перед звільненням – Зеленіна В’ячеслава, суддю Київського апеляційного господарського суду у відставці.

Читайте також: НАЗК знайшло конфлікт інтересів у діях депутата Розенблата

Національне агентство здійснює збір фактичних даних за ознаками можливого порушення вимог закону "Про запобігання корупції" щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, подання декларацій та повідомлень про суттєві зміни у майновому стані.

Ці особи запрошені офіційним листом Національного агентства за тиждень до оприлюднення на офіційному веб-сайті.

Національне агентство зазначає, що неявка посадової особи не є перешкодою для здійснення подальших можливих заходів відповідно до вимог законодавства України про адміністративні правопорушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-