На ТСК розкажуть про розкрадання в армії за часів прем'єрства Тимошенко

На ТСК розкажуть про розкрадання в армії за часів прем'єрства Тимошенко

Укрінформ
ТСК Верховної Ради з розслідування фактів розкрадання у армії та обороноздатності держави на засіданні у четвер, 14 березня, планує розглянути інформацію щодо продажу бойових літаків за часів головування в уряді Юлії Тимошенко.

Про це повідомив голова ТСК народний депутат Іван Вінник під час позачергового розширеного засідання комісії у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За часів прем'єр-міністра Тимошенко були прийняті урядом узагалі ганебні постанови, коли за ремонт техніки Міністерство оборони розраховувалися бойовою технікою. На завтрашньому засіданні комісії я детально розповім на підставі оригінальних документів, за якими бойові літаки МІГ-29 передавалися на ремонт нібито без двигунів. Наступним нарядом із тими самими номерами щодо тих самих літаків передавалися двигуни до цих літаків. Ми розуміємо, що двигуни відразу були на літаках", - зазначив Вінник.

Читайте також: На вилучених ГПУ телефонах немає деяких діалогів з розслідування Bihus.Info — Луценко

За його словами, в підприємство, яке займалося ремонтом техніки, "додатково в якості оплати послуг передавалися три бойові літаки".

"Далі ці літаки продавали за мільйони доларів на треті ринки, тому що була прийнята постанова урядом Юлії Володимирівни Тимошенко, яка дозволяла ці речі робити", - сказав голова ТСК.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-