Виборчі піраміди: депутат Дубіль вдруге проігнорував допит у ДБР

Виборчі піраміди: депутат Дубіль вдруге проігнорував допит у ДБР

Укрінформ
Народний депутат Валерій Дубіль не з'явився на допит до Державного бюро розслідувань у справі "виборчої піраміди".

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі відомства.

"Валерій Дубіль не з'явився на допит на 10 годину. Про причину відсутності не повідомив", - сказав начальник Відділу по роботі з громадськістю та ЗМІ Максим Білоусенко.

Він додав, що нардепа викликали на допит як свідка, і він уже вдруге не з'явився.

Як повідомлялося, генпрокурор Юрій Луценко заявив, що є докази про координування і оплату Дубілем роботи технологів, у тому числі з РФ. Він уточнив, що мова йде про фінансування, яке здійснювалося з позавиборчого фонду.

21 лютого заступник голови СБУ Віктор Кононенко повідомив, що працівники СБУ викрили організаторів "виборчої піраміди", яка, за підрахунками спецслужби, мала забезпечити голосування 680 тисяч осіб за одного з кандидатів у президенти на виборах у березні поточного року.

Читайте також: Луценко обіцяє внести подання на Дубіля за першої ж нагоди

У матеріалах, якими на сайті відомства було проілюстровано публікацію про викриття виборчої піраміди, значилося ім'я народного депутата від "Батьківщини" Руслана Богдана.

Водночас ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що координував і фінансував цю виборчу піраміду народний депутат із фракції "Батьківщина" Валерій Дубіль, а в кожній області організація мала свого представника, одним із таких представників був член ВО "Батьківщина" Руслан Богдан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-