Кожен

Кожен "фейк", що деморалізує ЗСУ, є пострілом по армії і по державі - Порошенко

Укрінформ
Кожна «фейкова» новина, що деморалізує Збройні сили - це постріл по армії і по державі.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко під час участі в раді регіонального розвитку Черкаської області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Тепер наша армія входить до числа найкращих і найдосвідченіших, найбоєздатніших на нашому континенті. І це не наша оцінка, а оцінка партнерів з НАТО. Це наша армія звільнила дві третини окупованого Донбасу, це наша армія зупинила ворога, це наша армія міцно тримає оборону на східних рубежах. Але, на жаль, не припиняються спроби вдарити по нашій армії з тилу. Бо кожна «фейкова» новина, що деморалізує Збройні сили, сіє недовіру до неї та всього оборонного комплексу – це постріл по армії і по державі. Напередодні виборів ці постріли почастішали і переросли в щільний обстріл," - сказав Порошенко.

Він наголосив, що його завдання, як Верховного Головнокомандувача – "поки армія тримає фронт, захистити її в тилу".

"Прикрити армію від політиканів, які паплюжать п’ятирічні досягнення усього оборонно-промислового комплексу - з надією на огульній критиці набрати собі якісь там передвиборчі бали. Моє завдання - як Верховного Головнокомандувача - огородити армію від спроб чиновників-корупціонерів та нечистих на руку комерсантів, які прагнуть збагачуватися за рахунок військового бюджету. Ані прізвища, ані посади, ані давність знайомства – ніщо не прикриє і не захистить жодного спритного ділка", - зазначив Глава держави.

Читайте також: Україні потрібні ракети, здатні вражати цілі далеко в тилу ворога — Порошенко

Як повідомляв Укрінформ, 9 березня на Майдані Незалежності в Києві Національний корпус спільно з Національними дружинами проводили акцію проти розкрадання коштів українського оборонпрому.

Фото: twitter.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-