Тимошенко оскаржила постанову, яка втратила чинність у 2018 році — Кабмін

Тимошенко оскаржила постанову, яка втратила чинність у 2018 році — Кабмін

Укрінформ
Постанова Кабінету Міністрів щодо ціни на природний газ, яку за позовом народного депутата Юлії Тимошенко київський суд визнав протиправною, втратила чинність у 2018 році.

Про це повідомив Василь Рябчук, прес-секретар Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана, на своїй сторінці у Facebook.

“Оскаржена постанова Кабінету Міністрів України від 27 квітня 2016 р. №315 втратила чинність згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2018 року номер 867 “Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу”, - написав Рябчук.

Навіть попри це, додав прес-секретар глави уряду, Кабмін подаватиме апеляцію і оскаржить це рішення в установленому порядку.

Читайте також: У БПП назвали заяву Тимошенко про імпічмент "брехливою обіцянкою"

Як повідомляв Укрінформ, Окружний адміністративний суд міста Києва задовольнив позов народного депутата Юлію Тимошенко і визнав протиправною постанову уряду щодо ціни на природний газ. Було зазначено, що суд ухвалив відповідне рішення у зв’язку з порушенням урядом порядку прийняття оскаржуваної постанови в частині її погодження з Секретаріатом Енергетичного Співтовариства та Державною регуляторною службою України, а також оприлюднення проекту постанови.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-