З'їзд БПП вирішить, чи забирати мандати у Найєма, Лещенка і Заліщук

З'їзд БПП вирішить, чи забирати мандати у Найєма, Лещенка і Заліщук

Укрінформ
Члени партії "Блок Петра Порошенка. Солідарність" на з'їзді мають вирішити, чи позбавляти мандатів народних депутатів Сергія Лещенка, Світлану Заліщук і Мустафу Найєма, які подали заяви на вихід з фракції БПП.

Про це повідомив заступник голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Олексій Гончаренко журналістам в кулуарах парламенту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Буде зібрано з'їзд партії, з'їзд партії вирішить. Поки що ми дату не по призначали. Вони були висунуті партією, вони - списочники. Отримали мандат через партію, тепер партія може сказати, що нам все одно, або може забрати мандат", - сказав Гончаренко.

Депутат також зазначив, що Лещенко, Найєм і Заліщук ще три роки тому заявили, що не згодні з політикою "Блоку Петра Порошенка" і два роки не ходять на засідання фракції.

Читайте також: Найєм і ще двоє депутатів заявили про вихід із фракції БПП

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати Мустафа Найєм, Світлана Заліщук та Сергій Лещенко 28 лютого заявили, що подали заяви на вихід із парламентської фракції “Блок Петра Порошенка”.

Представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко ще у 2017 році закликала Заліщук, Лещенка та Найєма вийти зі складу фракції БПП через підтримку дій екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі. Тоді Луценко нагадала, що заклики скласти мандат до цих трьох депутатів лунали неодноразово, бо їхнє політичне майбутнє "уже закрито".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-