Депутат Грановський обурений, що його ЗМІ

Депутат Грановський обурений, що його ЗМІ "оголосили в розшук" - замість однофамільця

Укрінформ
Народний депутат від БПП Олександр Грановський обурений, що деякі ЗМІ маніпулюють і намагаються ототожнити з ним інформацію про оголошення Інтерполом у розшук його однофамільця, одеського бізнесмена Олександра Грановського.

Про це депутат написав на своїй сторінці у Facebook.

«Окремі низькопробні інформаційні розгонщики «пурги» в інтернеті і соціальних мережах намагаються розміщувати, за винагороду, звичайно, новину про те, що представники бюро Інтерполу видали ордер на затримання Грановського Олександра”, - зазначив він.

Парламентарій заявив, що інтрига полягає в тому, що новину намагаються якимось чином ототожнити з ним.

“Прошу взяти на замітку - це фальш і дешева маніпуляція, оскільки з високою ймовірністю мова йде про одесита Грановського Олександра Геннадійовича, який народився у 1972 році, а не 1979... Мотивація для подібних вкидів зрозуміла і очевидна: скоро вибори", - зазначив він.

Читайте також: Інтерпол оголосив у розшук одеського бізнесмена Грановського

Як повідомлялося, Інтерпол на прохання ізраїльських правоохоронців оголосив у розшук колишнього власника Одеського аеропорту і Фінбанку, бізнесмена Олександра Грановського. Відповідна інформація оприлюднена на сайті організації.

Зазначається, що 46-річного Грановського правоохоронці Ізраїлю підозрюють у шахрайстві, підробці документів, відмиванні грошей, недостовірному розкритті інформації в публічних корпоративних документах.

У 2017 році Генеральна прокуратура України повідомила бізнесменові Олександру Грановському про підозру в ухиленні від сплати податків і фіктивному підприємництві. Йшлося про розслідування злочинів, скоєних посадовими особами дистриб'ютора тютюнової продукції ТОВ "Мегаполіс Україна" (з травня 2016 року ТОВ "Тедіс Україна").

У березні 2015 року суд в Єрусалимі розглядав справу про стягнення з українського бізнесмена Грановського понад 15 млн доларів боргу перед українськими кредиторами.

Грановський був співвласником та головою наглядової ради Фінбанку, який у квітні 2017 року Національний банк України визнав неплатоспроможним.

Також він разом з бізнесменом Борисом Кауфманом були співвласниками Одеського міжнародного аеропорту і готелю «Пасаж».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-