Єлісєєв: За даними МВФ, жодних

Єлісєєв: За даними МВФ, жодних "газових" перемовин під час зустрічі Тимошенко-Лагард не було

Укрінформ
Офіційні дані МВФ свідчать, що жодних перемовин щодо зниження ціни на газ для українських споживачів під час зустрічі лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко з директором-розпорядником Фонду Крістін Лагард не проводилося.

Про це заявив заступник глави Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Як свідчать офіційні дані МВФ, жодних перемовин під час зустрічі з Лагард, що стосується зниження ціни на газ, не було. І свідченням того, що ця тема не порушувалася, є прес-реліз, який був виданий керівником МВФ Крістін Лагард, в якому жодного слова немає про газ", - зазначив Єлісєєв.

Читайте також: МВФ готовий продовжити підтримку України - Лагард

За інформацією деяких ЗМІ, 16 лютого в рамках участі у заходах Мюнхенської безпекової конференції Тимошенко провела зустріч із директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Лагард. Під час Українського ланчу в межах Мюнхенського безпекового форуму Тимошенко заявила, що впевнена в тому, що переговори з МВФ триватимуть і завершаться ухваленням програми фінансування реформ, яка враховуватиме зниження ціни на газ для населення принаймні вдвічі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-