Вирок Януковичу у справі про держзраду оскаржили

Вирок Януковичу у справі про держзраду оскаржили

Укрінформ
Державний адвокат екс-президента Віктора Януковича Юрій Рябовол подав апеляційну скаргу на вирок екс-президенту у справі щодо державної зради.

Про це заявила прес-секретар Оболонського райсуду Києва Інна Свинаренко в ефірі телеканалу “112 Україна”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Вирок стосовно обвинуваченого Януковича Віктора Федоровича оскаржено захисником із Центру надання вторинної безкоштовної правової допомоги паном Юрієм Рябоволом. Захисники, які були обрані самим обвинуваченим, вирок станом на сьогодні не оскаржували взагалі”, - сказала Свинаренко.

Вона зазначила, що справу буде направлено до Київського апеляційного суду після завершення терміну на апеляційне оскарження усіма учасниками процесу, а це 30 днів з дня оголошення вироку.

“З дня проголошення вироку має пройти 30 днів, і через цей строк сама справа разом із апеляційною скаргою буде направлена до Київського апеляційного суду. Ми не порушуємо право і надаємо іншим учасникам процесу також оскаржити вказаний вирок у випадку, якщо їм це буде необхідно”, - сказала Свинаренко.

Читайте також: Путін наказав охороняти Януковича

Як повідомлялося, 24 січня Оболонський районний суд Києва заочно засудив екс-президента Віктора Януковича до 13 років ув'язнення за державну зраду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-