Клімкін провів у Брюсселі неформальну зустріч з європейськими колегами

Клімкін провів у Брюсселі неформальну зустріч з європейськими колегами

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін поінформував європейських колег про продовження російської агресії на Донбасі і закликав до подальшого тиску на Росію.

Про це повідомила у Twitter речниця МЗС Катерина Зеленко

"У ході засідання “Друзі України в ЄС+Україна” у Брюсселі Павло Клімкін поінформував міністрів про прогрес України у впровадженні реформ, ситуацію в контексті російської агресії, подякувавши за нові антиросійські санкції. Важливий подальший тиск для звільнення українських моряків та політв’язнів", - написала Зеленко.

За підсумками неформальної зустрічі з колегами Клімкін повідомив у Twitter, що Україна має європейську підтримку.

"Приємно почути від колег з ЄС щирі та надихаючі слова. П’ять років тому багато хто в Європі бачив Україну, але не бачив української нації. Сьогодні це навіть не обговорюється. Ми маємо європейську підтримку та заслуговуємо на європейське майбутнє", - написав він.

Читайте також: ЄС може запровадити нові санкції проти Росії за кілька тижнів – Могеріні

Як повідомляв Укрінформ, міністр закордонних справ Павло Клімкін в рамках робочого візиту до Брюсселя у понеділок взяв участь у неформальній міністерській зустрічі у форматі “Друзі України в ЄС + Україна”, яка відбулась з ініціативи міністра закордонних справ Данії Андерса Самуельсена.

Фото: @PavloKlimkin

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-