Росіяни без

Росіяни без "еківоків" обговорюють плани військового захоплення України - Геращенко

Відео
Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко хоче почути коментарі кандидатів у президенти щодо того, чи усвідомлюють вони рівень загрози з боку Росії і чи дали б відсіч у разі військової операції РФ в Україні.

Про це Геращенко написала у Facebook, коментуючи відео з уривком одного з російських ток-шоу, де обговорюється підготовка РФ до війни з Україною.

“Я хочу коментар на це відео всіх кандидатів в Президенти. Чи усвідомлюють вони рівень загрози з боку РФ. Чи готові вони як Верховний Головнокомандувач, дати відсіч фашистам, які в прямому ефірі російського телеканалу прямо, без "еківоків", обговорюють плани військового захоплення і військової операції в Україні. Чи дивилися це відео, де обговорюють подальше захоплення Азову ті, хто верещав з парламентської трибуни, що Порошенко напав на Азов і що воєнний стан - аби зірвати вибори”, - йдеться у дописі.

Перший віце-спікер також додала, що цікавиться, скільки ще українські ЗМІ будуть “підігрувати цій гібридній віртуальній кампанії одного з топових кандидатів, який живе в інтернеті і якого, як кота в мішку, продають українцям”.

Читайте також: Геращенко: Вибори без спостерігачів РФ не суперечать міжнародним зобов’язанням

“Суспільство має право дізнатися це зі ЗМІ й очікує прямих відповідей на дуже серйозні питання, в сюжетах на ток-шоу. Чому він ховається. Чи потрібен нам Верховний, який ховається від виборців і прямих відповідей. З ким збираються домовлятися наші кандидати на колінах? З фашистами? Й що на це скаже тіньовий воєнний кабінет. Пам‘ятаєте, є такий?..” - написала Геращенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-