У Раді активно працюють над е-карткою, яка має побороти

У Раді активно працюють над е-карткою, яка має побороти "кнопкодавство"

Укрінформ
Апарат Верховної Ради веде масштабну роботу із впровадження електронної картки депутатів, що, зокрема, допоможе розв'язати проблему "кнопкодавства".

Про це заявив Голова ВР Андрій Парубій під час засідання круглого столу "Ефективна реалізація Угоди про асоціацію між Україною та ЄС як основний елемент європейської інтеграції України", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вже, фактично, Апарат Верховної Ради розпочав і веде масштабну роботу з впровадження електронної картки для українських депутатів, яка зможе забезпечити не тільки ефективну роботу, а й викорінювати такі явища, які, на жаль, інколи ще залишаються пов'язаними з неперсональним голосування в залі Верховної Ради", - сказав спікер.

Читайте також: Парубій оголосив про створення Офісу парламентської реформи

Він також зауважив, що буде створено освітній центр, який дозволить залучати більше української молоді до парламенту. За словами Парубія, це допоможе перевести комунікацію українського парламенту з суспільством на новий якісний рівень.

Як повідомлялося, наприкінці червня Голова ВР заявив, що єдина електронна картка депутата працюватиме на голосуванні у Верховній Раді й у комітетах, а також має бути одночасно і заробітною карткою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-