Супрун заявила, що завтра зранку повертається до роботи

Супрун заявила, що завтра зранку повертається до роботи

Укрінформ
Відсторонена рішенням Окружного адміністративного суду Києва від виконання обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун завтра зранку повертається до роботи відповідно до прийнятого Кабміном розпорядження.

Про це вона повідомила у Facebook.

"Завтра зранку розблоковуємо роботу Міністерства! В інтересах пацієнтів Кабінет міністрів України прийняв розпорядження, яке дозволяє мені знову виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я", - написала вона.

Читайте також: Супрун назвала наслідки блокування роботи МОЗ

Супрун зауважила, що у четвер, 14 лютого, невідкладно підпише розподіл вакцин і ліків у регіони, відправлення у закордонні клініки 44 українців, продовження будівництва НДСЛ “ОХМАТДИТ” та інші рішення, що потребують негайного затвердження.

"Але для повного відновлення роботи МОЗ продовжимо боротьбу в суді", - зазначила вона.

Читайте також: Уряд направить скаргу до суду для розблокування роботи МОЗ

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України 13 лютого прийняв розпорядження, яке дозволяє в.о. міністру охорони здоров’я Уляні Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я, крім виключних повноважень міністра як члена Кабміну, визначених постановою уряду від 17 липня 2003 р. № 1096 “Про порядок виконання обов’язків міністра у разі його тимчасової відсутності".

Окружний адміністративний суд Києва досі не ухвалив рішення щодо клопотання про скасування ухвали, якою було заборонено Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров’я України. Суддя перебуває у нарадчій кімнаті з 11 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-