Кабмін сьогодні займеться харчуванням військових

Кабмін сьогодні займеться харчуванням військових

Укрінформ
Кабінет міністрів України на засіданні у середу може змінити норми харчування військовослужбовців Збройних Сил та інших військових формувань.

Як повідомляє Урядовий портал, у порядку денному зазначено, що представлятиме цей проект постанови міністр оборони Степан Полторак.

Міністр фінансів Оксана Маркарова ініціюватиме затвердження порядку проведення конкурсного відбору компанії з добору персоналу для визначення претендентів на посади незалежних членів наглядової ради державного банку.

Перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів представлятиме для затвердження порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із створення та організації функціонування експортно-кредитного агентства в Україні.

Урядовці також мають переглянути умови оплати праці посадових осіб дипломатичної служби, зарахованих у розпорядження Міністерства закордонних справ, а також змінити порядок використання бюджетних грошей закордонними дипломатичними установами.

У планах також - внесення змін до порядку формування ціни на продукцію, роботи, послуги оборонного призначення у разі, коли відбір виконавців з постачання такої продукції здійснюється без застосування конкурентних процедур.

Учасники засідання планують внесення змін до порядку використання бюджетних коштів для забезпечення двостороннього співробітництва України з іноземними державами та міжнародними організаціями, інформаційного та організаційного забезпечення участі України у міжнародних форумах, конференціях, виставках.

Читайте також: У Кабміні змінили параметри, за якими формується рейтинг областей

Уряд також має погодити проект указу Президента про припинення дії угоди про створення Консультативної економічної робочої комісії при Раді глав держав і Раді глав урядів Співдружності Незалежних Держав.

Міністри розглянуть проект закону внесення змін до Закону України “Про гідрометеорологічну діяльність" щодо вимог до проведення вимірювань у сфері гідрометеорологічної діяльності, а також зміни Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг” щодо врегулювання діяльності фінансових установ. Після цього погодження законопроекти будуть передані на розгляд Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-