Посольство України обурене заявами чеського депутата про

Посольство України обурене заявами чеського депутата про "фашистський режим"

Укрінформ
Посольство України в Чеській Республіці висловило обурення неприйнятними заявами чеського депутата Станіслава Ґроспіча на адресу уряду України і очікує, що вони будуть засуджені керівництвом Палати депутатів.

Про це йдеться у коментарі, оприлюдненому на сайті Посольства.

"Учора в телевізійних новинах Чеського телебачення депутат Станіслав Ґроспіч Палати депутатів парламенту Чеської Республіки дозволив собі назвати уряд України "фашистським режимом". На жаль, ці відкрито наклепницькі й неприйнятні в цивілізованому світі образи не отримали належної реакції з боку ведучої телепрограми", - зазначили у дипредставництві.

У Посольстві зауважили, що зазвичай не реагують на заяви комуністів, тим більше, що комуністична ідеологія, як і нацистська, в нашій країні заборонена.

Читайте також: Клімкін підтвердив готовність подискутувати із Земаном про Крим

"Але, враховуючи факт, що зазначена особа займає посаду голови парламентського комітету, очікували б, що його заяви отримають засудження з боку керівництва Палати депутатів. Сподіваємося також, що Чеське телебачення не буде в майбутньому толерувати подібні висловлювання у своїх ефірах", - акцентували у дипредставництві України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-