Гройсман наголосив на важливості єдності влади

Гройсман наголосив на важливості єдності влади

Укрінформ
Володимир Гройсман наголошує на важливості єдності у владі задля майбутнього держави.

Про це глава уряду заявив, виступаючи на з'їзді "Народного фронту", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз непростий час для України. Ми маємо приймати важливі рішення. Але найголовніше, що ми об’єднані у меті захистити нашу країну та зробити її сильною... У кожного є свої бажання. У мене вони також є. Я хотів би, щоб Україна була сильною, забезпеченою, безпечною державою. Але для цього нам потрібна єдність. Ми не можемо повторювати помилки минулого, коли робимо крок вперед , а потім чотири назад", - сказав Гройсман.

За його словами, реформи, які зараз здійснює влада, невдовзі стануть відчутними.

Прем'єр висловив вдячність лідеру "Народного фронту" Арсенію Яценюку за його чітку державницьку позицію у прийнятті важливих рішень. "У цьому була важлива підтримка і великої частини нашої коаліції – "Народного фронту". У складний час потрібні рішення змінили країну", - зазначив він.

Читайте також: Парубій і Гройсман беруть участь у з'їзді "Народного фронту"

Як повідомляв Укрінформ, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, виступаючи на форумі “Від Крут до Брюсселя. Ми йдемо своїм шляхом”, де Президент України Петро Порошенко офіційно заявив про свої плани щодо президентських перегонів, підтримав намір глави держави балотуватися на другий термін на чергових президентських виборах 31 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-