Партія “Розумна сила” висунула кандидата у президенти

Партія “Розумна сила” висунула кандидата у президенти

Укрінформ
Голову партії «Розумна сила» Олександра Соловйова обрано кандидатом від партії на пост Президента України.

Таке рішення було прийнято на ІІІ з’їзді політсили, повідомляє прес-служба “Розумної сили”.

У своєму виступі Олександр Соловйов відзначив, що всього за 2 роки партія здобула значну підтримку серед українців. Особливо гучною стала акція з підписання Народної декларації про мир, яку підтримали люди в усіх регіонах країни.

«Ми зробили те, на що не спромоглася жодна політична сила в Україні за весь час війни: ми побували в непідконтрольному Луганську і зустрілися з українськими громадянами по ту лінію фронту. Ми показали, що політики можуть розмовляти мовою миру, а не залпами гармат», — зазначив Соловйов.

Читайте також: Кандидат у президенти розповів про свої "шапкові махінації" у Давосі — заради друзів

Олександр Миколайович Соловйов народився 13 липня 1973 року в місті Красноармійськ (нині Покровск) Донецької області. Полковник міліції у запасі, прослужив у правоохоронних органах 20 років.

В Україні 31 грудня стартувала президентська виборча кампанія. Висування кандидатів політичними партіями або шляхом самовисування та подання кандидатами документів до ЦВК триватиме до 3 лютого 2019 року.

Голосування на виборах Президента проводитиметься 31 березня 2019 року з 8 до 20 години. Результати голосування ЦВК має встановити до 10 квітня. Не пізніше як через 30 днів після оголошення офіційних результатів виборів новообраний Президент має вступити на посаду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-