Комітет виборців назвав 22 депутатів - лідерів січневого

Комітет виборців назвав 22 депутатів - лідерів січневого "рейтингу прогульників"

Укрінформ
У січні 22 народні депутати не були зареєстровані на жодному з шести пленарних засідань Верховної Ради.

Про це повідомляє Комітет виборців України.

“Менше половини депутатів відвідали всі пленарні засідання Верховної Ради в січні. Це стосується 186 політиків. Натомість, 22 народні депутати не були зареєстровані на жодному засіданні за місяць”, - ідеться в повідомленні.

У КВУ зауважують, що такі показники є антирекордом за час роботи дев’ятої сесії Ради, яка продовжувалася з вересня 2018-го по січень 2019 року.

“Для порівняння: у вересні всі засідання Ради пропустили 10 депутатів, жовтні – 10, листопаді – 6”, - зазначають у Комітеті виборців.

Читайте також: КВУ нарахував серед кандидатів у президенти з десяток депутатів-"прогульників"

У КВУ інформують, що за даними письмової та електронної реєстрацій всі засідання Ради в січні пропустили Андрій Білецький, Євген Мураєв, В’ячеслав Богуслаєв, Іван Вінник, Михайло Добкін, Дмитро Добкін, Костянтин Жеваго, Роман Зварич, Ігор Котвіцький, Денис Омельянович, Петро Сабашук, Семен Семенченко, Олексій Скрипник, Сергій Фаєрмарк, Ігор Шкіря та Дмитро Ярош.

Зазначається, що традиційно не були на засіданнях депутати-втікачі: Євген Бакулін, Сергій Клюєв та Олександр Онищенко.

“Не відвідували засідання також В’ячеслав Константіновський та Андрій Журжій, які заявили про складання депутатських повноважень та Надія Савченко”, - повідомляють у КВУ.

У Комітеті виборців зауважують, що найбільше прогульників у депутатській групі “Воля народу”. У середньому 54% депутатів групи пропустили засідання ВР.

У КВУ також вказують на низькі показники в “Опозиційного блоку” (в середньому 39% відсутніх), “Батьківщини” (38%) та “Відродження” (35%)

“У “Самопомочі” засідання Ради в середньому пропустили 27% депутатів, “Блоку Петра Порошенка” – 24%, “Народного Фронту” - 22%, Радикальної партії Олега Ляшка – 21%”, - повідомляє Комітет виборців України.

У КВУ зазначили, що всього у січні відбулося 6 пленарних засідань Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-