Гройсман підтримав челендж

Гройсман підтримав челендж "10 років тому"

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман підтримав #10yearschallenge та оприлюднив фото десятирічної давнини, коли він обіймав посаду міського голови Вінниці, та сучасне.

Знімки він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Це 2008 рік. Мені 30, і я вже два роки мер рідної Вінниці. На той момент ми відкрили перший в Україні прозорий офіс-центр надання адміністративних послуг на першому поверсі будівлі мерії. Запрацював кардіоцентр, облаштований за кошти міського бюджету",- написав глава уряду.

Він нагадав, що у ті часи разом зі своєю командою активно змінював транспортне господарство міста – Вінницею почали їздити нові автобуси та швейцарські трамваї, відновлювали міські дороги, замінили освітлення на 140 вулицях. Тоді ж було розпочато виконання програми з енергомодернізації міської комунальної інфраструктури.

"Минуло 10 років, і більшість з цих завдань ми реалізуємо на рівні країни. Маємо програму розбудови центрів надання адмінпослуг, будуємо 39 кардіоцентрів, започатковуємо роботу Фонду енергоефективності як інструменту енергомодернізації країни. Ремонтуємо та будуємо дороги. Запроваджуємо нові стандарти в освіті, продовжуємо реформу медицини і готуємо автоматичний перерахунок пенсій для всіх категорій українських пенсіонерів",- підкреслив Прем'єр-міністр.

Читайте також: Бюджетна підтримка регіонів цьогоріч сягає понад 37,8 мільярда — Гройсман

За його словами, за цей період багато чого змінилося. "І головний принцип моєї роботи за ці роки не змінився - принцип відповідальності перед людьми", - додав Гройсман.

Останнім часом челендж "10 років тому" набрав значних обертів. Люди у соціальних мережах активно розміщують власні фото - сучасні та зроблені 10 років тому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-