Грип “закрив” на карантин 25 столичних шкіл

Грип “закрив” на карантин 25 столичних шкіл

Укрінформ
У Києві зареєстровано понад 14 тисяч хворих на грип та ГРВІ, у 25 школах частково або повністю призупинено освітній процес.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

“У столиці за 3-й тиждень 2019 року зареєстровано 14 653 хворих на грип та ГРВІ (за попередній тиждень захворіло 13 067). Загалом інтенсивність епідемічного процесу перебуває на рівні, характерному для цього періоду року. Наразі показник захворюваності складає 494,5 (за попередній тиждень 441,3) та є нижчим епідемічного порогу на 42,2%”, - ідеться в повідомленні.

До медичних закладів, за інформацією КМДА, за минулий тиждень госпіталізовано 162 особи, із них 127 дітей.

Зазначається, що загалом у місті спостерігається зростання захворюваності на грип та ГРВІ на 12,1%.

Читайте також: Грип в Україні: Чернігівщина в “лідерах” за фатальними наслідками

Водночас у КМДА розповіли, що захворюваність серед школярів зросла на 25,9% – до 3680 випадків, що становить 43,9% від загальної кількості хворих дітей, та 25,1% від загальної кількості осіб, які звернулися за медичною допомогою.

“Наразі у Києві повністю чи частково призупинено освітній процес у 25 школах, із них в 11 школах повністю, та у 14 – частково”, - проінформували в КМДА.

У столичній мерії також нагадали, що керівники навчальних закладів мають право повністю або покласово призупиняти навчальний процес за відсутності 20% від загальної кількості учнів із причини захворювання на грип та ГРВІ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-