Порошенко - іноземним дипломатам: Прошу доносити правду про неоголошену війну Росії

Порошенко - іноземним дипломатам: Прошу доносити правду про неоголошену війну Росії

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що Росія випробовує технологію гібридної війни в Україні, і ми захищаємо мир Європи. Тому важливо, щоб дипломати доносили правду про неоголошену війну РФ проти України.

Про це Президент сказав у Києві на зустрічі з главами дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Зустріч президента з главами дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні / Фото: Марків Михайло

"Прошу, щоб ви, інформуючи свої столиці, незалежно від того, як ваші уряди голосують за резолюції по Україні у міжнародних організаціях, доносили правду про неоголошену війну Росії проти України, про те, що своєю самопожертвою українці захищають мир в Європі", - сказав Порошенко.

Читайте також: Українська армія у 2020 році діятиме за стандартами НАТО — Президент

"В Україні Росія випробовує свої новітні технології гідридної війни. І лише питання часу, де Кремль їх застосує завтра", - сказав Порошенко.

Президент зауважив, що Росія розраховує, що Україна "не вистоїть", і у такому випадку це лише може підживити російські апетити в інших куточках Європи і світу.

Як повідомлялося, Президент Петро Порошенко бере участь у зустрічі з главами дипломатичних представництв іноземних держав та міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-