Уряд планує затвердити перелік об'єктів великої приватизації

Уряд планує затвердити перелік об'єктів великої приватизації

Укрінформ
Кабінет міністрів України у середу, 16 січня, планує затвердити перелік обʼєктів великої приватизації державної власності.

Відповідний проект постанови є у порядку денному засідання КМУ, оприлюдненому на Урядовому порталі.

Міністр соціальної політики Андрій Рева ініціюватиме затвердження технічного регламенту обладнання, що працює під тиском. Він запропонує колегам встановити розмір грошової допомоги для компенсації вартості путівок санаторно-курортним закладам і закладам оздоровлення та відпочинку у 2019 році.

Голова Служби безпеки Василь Грицак пропонуватиме внести зміни до Ліцензійних умов провадження господарської діяльності, повʼязаної з розробленням, виготовленням, постачанням спеціальних технічних засобів для зняття інформації з каналів зв'язку та інших технічних засобів негласного отримання інформації.

Урядовці також можуть затвердити критерії, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності у сфері насінництва та розсадництва та визначається періодичність здійснення планових заходів державного нагляду (контролю) Державною службою з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Читайте також: Гройсман сьогодні проведе засідання уряду

Учасники засідання затвердять бюджети Фонду соціального страхування України, Фонду загальнообовʼязкового державного соціального страхування України на випадок безробіття і Пенсійного фонду України на 2019 рік.

Урядовці мають намір погодити низку законопроектів. Зокрема, змін до Закону України „Про курорти” , до Закону України „Про Державний бюджет України на 2019 рік” та законопроект про верифікацію та моніторинг державних виплат. Після погодження їх буде передано на розгляд парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-