Обіцянки політиків про негайний мир означають капітуляцію перед РФ - Порошенко

Обіцянки політиків про негайний мир означають капітуляцію перед РФ - Порошенко

Фото
Укрінформ
Політики, які обіцяють негайний мир в Україні, можуть принести лише капітуляцію і повернення нашої держави в російське ярмо.

Про це заявив Президент Петро Порошенко у виступі після подячного молебня за отримання Томосу про автокефалію та утворення Православної церкви України в Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз дехто обіцяє, що він негайно принесе мир. Мир не залежить від українських політиків - вони можуть принести лише поразку, лише капітуляцію, лише здачу України, лише повернення України в російське ярмо", - сказав Порошенко.

Робоча поїздка Петра Порошенка до Волинської області / Фото: Марків Михайло

Він висловив переконання, що українці більше ніколи цього не допустять, і саме тому ми зараз ідемо своїм шляхом, маємо власну церкву, визначений шлях в Європу і величезну підтримку людей.

Читайте також: Порошенко у Луцьку взяв участь у молебні на подяку за отримання Томосу

Президент зауважив, що після отримання Томосу процес створення об'єднаної церкви лише починається, попереду ще багато роботи.

"Саме тому так непокоїться Москва, бо відроджується наша з вами нація. Символічно, що двері нашої церкви відкриті, і ми з любов'ю і молитвою чекаємо кожного", - акцентував Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-