Порошенко пропонує змінити процедуру публічних закупівель під час воєнного стану

Порошенко пропонує змінити процедуру публічних закупівель під час воєнного стану

Укрінформ
Президент Петро Порошенко зареєстрував законопроект №9460 “Про внесення змін до деяких законів України щодо особливостей процедури публічних закупівель під час дії правового режиму воєнного стану”.

Законопроект опублікований на сайті Верховної Ради.

“Метою проекту закону є законодавче закріплення особливостей процедури публічних закупівель та внесення змін до умов укладених договорів під час дії правового режиму воєнного стану”, - ідеться в пояснювальній записці до документа.

Проект передбачає внесення змін до законів “Про публічні закупівлі” та “Про особливості здійснення закупівель товарів, робіт і послуг для гарантованого забезпечення потреб оборони”, спрямовані на “оптимізацію та удосконалення проведення процедур закупівель товарів, робіт і послуг у більш стислі строки для забезпечення потреб оборони під час дії правового режиму воєнного стану”.

Читайте також: Текст закону про припинення "дружби" з РФ вийшов у Відомостях Ради

Ухвалення законопроекту також дозволить вносити, за необхідності, зміни до істотних умов договорів у частині збільшення обсягу продукції, сум договору, продовження строку його дії, а також строку виконання зобов’язань за договором.

Законопроект визначено як невідкладний для позачергового розгляду Верховною Радою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-