Поліція готова забезпечити охорону всіх кандидатів у президенти - Аваков

Поліція готова забезпечити охорону всіх кандидатів у президенти - Аваков

Укрінформ
Поліція готова забезпечити охорону кандидатів у президенти під час виборчої кампанії.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє прес-служба МВС.

"Ми готові взяти на себе охорону основних кандидатів. Багато з них вважають, що їм цього не треба, бо, мовляв, держава таким чином буде за ними стежити. Але я заявляю: у нас зовсім інші цілі і завдання! Якщо звернуться – ми спрацюємо чесно", - наголосив міністр внутрішніх справ.

За словами Авакова, поліцейська охорона може бути надана кожному кандидату, щоб запобігти або не допустити загострення конфліктних ситуацій.

"Це означає, що ми будемо контролювати ситуацію, все поле події і зможемо, зокрема, вжити превентивних заходів безпеки в разі необхідності", - пояснив Аваков.

Він також повідомив, що МВС має оперативну інформацію щодо груп людей, які супроводжують кандидатів у поїздках регіонами.

Читайте також: ОПОРА назвала область, яка найбільше цікавить потенційних кандидатів у президенти

"Ми розуміємо, хто все це організовує, як це відбувається і навіщо. Побачимо склад злочину – втрутимося. Поки ж у всіх цих попередніх політичних іграх нас непокоїть виключно безпека процесу. І я попереджаю, що поліція буде жорстко реагувати на політичні ігри, що переходять межі безпеки і законності", - наголосив очільник МВС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-