Безсмертний хоче створити партію

Безсмертний хоче створити партію

Укрінформ
Український політик і дипломат Роман Безсмертний заявив про намір створити політичну партію, установчий з'їзд якої має відбутися наприкінці січня 2019 року.

Про це він написав у маніфесті "Про майбутнє", що є закликом до об’єднання українців довкола нової політичної сили.

"Я готовий брати на себе відповідальність, щоб стати ініціатором формування партії новітнього зразка. Установчий з’їзд політичної сили однодумців пропоную провести наприкінці січня 2019 року", - зазначив Безсмертний.

За його словами, у нової партії поки що немає назви та логотипу.

"Спільність прихильників має виробити принципи організації та управління партією. Те, як вона має будуватися і на які питання вона повинна дати відповідь вже найближчим часом", - пояснив політик.

Читайте також: Гриценко, Томенко і Катеринчук об'єднали свої політсили

На його переконання, політична сила має базуватися не лише на іншому ціннісному фундаменті, а й на інших організаційних принципах.

"В еру горизонтальних зв’язків та мережевої демократії будувати партію за номенклатурно-адміністративною моделлю означає вчергове відтворювати КПРС. У майбутнє неможливо потрапити, рухаючись назад. Партія має ростити, готувати кадри та нести відповідальність за їхню роботу в державних органах та органах місцевого самоврядування", - додав Безсмертний.

Як повідомлялося, наприкінці травня Безсмертний заявив про готовність узяти участь у виборах Президента України 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-