У Раді сьогодні - година запитань до уряду

У Раді сьогодні - година запитань до уряду

Укрінформ
Верховна Рада на засіданні 21 грудня планує розглянути законопроект щодо забезпечення гарантій підвищення спортивної майстерності молоді.

Про це йдеться в порядку денному, опублікованому на сайті парламенту.

Традиційно у п'ятницю ранкове пленарне засідання Верховної Ради розпочнеться з години запитань до уряду.

Після цього згідно з порядком денним заплановано розгляд законопроекту №4186 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо забезпечення гарантій підвищення спортивної майстерності молоді", розгляд якого вже двічі відкладався. Ним пропонується внести зміни до законів «Про фізичну культуру і спорт», «Про вищу освіту» та «Про професійно-технічну освіту», передбачивши гарантії підвищення спортивної майстерності молоді у вигляді звільнення від занять для підготовки і участі у всеукраїнських та міжнародних спортивних змаганнях та можливості навчання відповідно до індивідуальних навчальних планів та графіків для студентів (курсантів),учнів/слухачів професійно-технічних навчальних закладів денної форми навчання, які беруть участь у всеукраїнських та міжнародних спортивних змаганнях.

Читайте також: Рада продовжила на рік мораторій на продаж землі

Далі депутати планують розглянути проект постанови №5576 про внесення змін до постанови Верховної Ради "Про призначення у 2016 році іменних стипендій Верховної Ради України для найталановитіших молодих учених".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-