ЦВК пройшла навчання із

ЦВК пройшла навчання із "кібергігієни"

Укрінформ
Члени Центральної виборчої комісії, співробітники Секретаріату ЦВК та Служби розпорядника Державного реєстру виборців пройшли десять тренінгів із кібергігієни.

Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

“У Центрі управління навчанням учасників виборчих процесів при ЦВК (Тренінговому центрі) протягом грудня пройшли десять тренінгів з кібергігієни. У цьому навчанні, організованому Комісією у співпраці з Міжнародною фундацією виборчих систем в Україні (IFES), взяли участь 169 осіб – члени ЦВК, працівники Секретаріату Комісії та Служби розпорядника Державного реєстру виборців”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: ЦВК України розриває співпрацю з ЦВК РФ

Зазначається, що ця серія тренінгів завершила сертифікацію ЦВК з кібергігієни.

Також у ЦВК розповіли, що вказана інноваційна програма була розроблена експертами IFES з метою сприяння безпечній та відповідальній кіберповедінці та обізнаності в галузі кібербезпеки та стала першою у своєму роді, яку міжнародна організація запропонувала в Україні та світі.

Водночас у ЦВК зауважили, що під час подальшої підготовки до виборів Президента України 31 березня 2019 року подібні тренінги будуть запропоновані широкому колу учасників виборчого процесу, зокрема, членам окружних виборчих комісій, працівникам органів адміністрування ДРВ, представникам організацій громадянського суспільства.

Окрім тренінгів з кібергігієни, також планується проведення високоспеціалізованих тренінгів з інформаційних технологій для ЦВК, кризових симуляцій, експертних круглих столів, міжнародних конференцій, навчальних візитів, а також видання інтерактивного посібника з кібербезпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-