Депутат Чумак очолив передвиборчий штаб Гриценка

Депутат Чумак очолив передвиборчий штаб Гриценка

Укрінформ
Народний депутат, лідер руху "Хвиля" Віктор Чумак оголосив про об'єднання з командою Анатолія Гриценка і очолив його передвиборчий штаб.

Про це Чумак і Гриценко повідомили на спільній прес-конференції в понеділок, 10 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я підтримую цього політика на його шляху до президентської кампанії. Таке рішення прийняте мною спільно з командою громадянського руху "Хвиля". Ми прийняли рішення об'єднати зусилля громадського руху "Хвиля", "Громадянської позиції". Я вважаю, що треба об'єднувати зусилля і всіх інших наших партнерів. Я вважаю, що до цього нашого руху повинні приєднатися і пан Садовий, будемо дуже чекати і сподіватися, що дуже скоро ми побачимо його тут, що до цього руху приєднається і пан Безсмертний, ми думаємо, що він теж буде тут, що прийме правильне некон'юктурне рішення Святослав Вакарчук. І саме всі разом ми зможемо почати робити серйозні і системні зміни в країні", - наголосив Чумак.

Читайте також: Богомолець іде у президенти

Гриценко додав, що вони з Чумаком підуть спільно і на президентські, і на парламентські вибори. "У нас є спільне розуміння шляхів, як підняти економіку, як протидіяти корупції і як вирішувати питання, які турбують людей кожного дня. Ця спільна відповідальність і спільне бачення призвели для того, що тепер ми разом", - заявив Гриценко.

Як відомо, чергові президентські вибори заплановано на 31 березня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-