Вороги України планують взяти реванш на виборах - Президент

Вороги України планують взяти реванш на виборах - Президент

Укрінформ
Членство України в Європейському Союзі та НАТО незворотно і остаточно гарантує нашу незалежність від Росії.

Про це на зібранні з нагоди 150-річчя Всеукраїнського товариства "Просвіта" сказав Президент України Петро Порошенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми розуміємо, що тільки членство в Європейському Союзі та НАТО незворотно і остаточно гарантує нашу з вами незалежність від Росії, але, на жаль, це розуміють і наші вороги. Тому вони планують реванш на президентських і парламентських виборах, щоб заблокувати наш рух до Європи", - сказав Порошенко.

Він зазначив, що навіть нетривала зупинка на дорозі до ЄС та НАТО автоматично означала б повернення впливу Росії.

Читайте також: Президент сказав, коли підпише закон про припинення “дружби з РФ”

"Запобігти такому сценарію – священний обов’язок всіх українських патріотів. Сам зроблю для цього все можливе, але в цій боротьбі дуже розраховую на підтримку людей", - сказав Президент.

Він зазначив, що завдяки перемозі Революції Гідності Україна зробила вирішальний крок до свого майбутнього. Високопосадовці ЄС, лідери країн-партнерів і союзників не раз наголошували, що за чотири роки Україна наблизилася до Євросоюзу більше, ніж за попередні двадцять три. На Брюсельському саміті НАТО цього року всі глави держав та урядів країн Альянсу, які брали слово, твердо закликали надати перспективу членства для України і Грузії. Цим вони підтвердили ухвалене ще у 2008 році в Бухаресті рішення, що двері Альянсу для України відчинені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-