Парубій закрив вечірнє засідання Ради

Парубій закрив вечірнє засідання Ради

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій закрив вечірнє пленарне засідання парламенту в четвер.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вечірнє пленарне засідання оголошую закритим", - сказав Парубій.

Під час вечірнього пленарного засідання депутати встигли ратифікувати кілька угод. Зокрема, парламентарії ухвалили закон, який передбачає Угоду між Україною та Нідерландами про продовження до 1 серпня 2019 року строку дії угоди про Міжнародну місію захисту розслідування катастрофи МН17 від 28 липня 2014 року.

Також депутати ухвалили законопроект про ратифікацію Угоди між урядами Литовської Республіки, Польщі та Кабінетом міністрів України про внесення змін до Угоди між урядами Литви, Польщі та Кабміном стосовно створення спільної військової частини.

Читайте також: Рада внесла "пенсійні" зміни до бюджету-2018

Народні депутати встигли включити до порядку денного проект постанови про відзначення пам'ятних дат і ювілеїв у 2019 році, законопроект щодо перенесення терміну введення в дію закону "Про застосування трансплантації анатомічних матеріалів людині", законопроект №9217 про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення та Кримінального кодексу, про внесення змін до закону "Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків".

Також депутати встигли внести зміни до Держбюджету на 2018 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-