Оборонний комітет парламенту Канади підготує звіт про Україну

Оборонний комітет парламенту Канади підготує звіт про Україну

Укрінформ
Постійний комітет парламенту Канади із питань оборони підготує доповідь про безпекову ситуацію у Чорноморському регіоні.

Про це розповів голова комітету Стівен Фур, коментуючи спеціальне засідання за участю послів України, Грузії та Молдови, повідомляє Укрінформ.

“До наших обов'язків входить складання доповідей, і ми спробуємо підготувати одну до того, як парламент піде на канікули, й дати рекомендації уряду Канади стосовно того, як допомогти Україні, а також Грузії та Молдові”,  - сказав Фур.

Він наголосив, що в минулому члени комітету не цуралися “виходити за межі”. “Якщо ви читали наші минулі доповіді, то знаєте, що ми часто заступаємо у сферу закордонних справ. Ми й надалі робитимемо це, оскільки вбачаємо цінність у тому, аби максимально допомагати Україні, Молдові та Грузії”, - зауважив депутат.

Читайте також: У Канаді висловили підтримку безвізу з Україною

У графіку роботи комітету на наступний тиждень справді є закрите засідання, на якому розглядатиметься проект доповіді на тему: “Регіональні геополітичні та військові інтереси у контексті російської ворожості та агресії”.

Осіння сесія канадського парламенту закривається 14 грудня. Після цього депутати повернуться до Оттави аж наприкінці січня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-