Офіс Ради Європи похвалив роботу уряду із захисту прав людини

Офіс Ради Європи похвалив роботу уряду із захисту прав людини

Укрінформ
Український уряд доклав чимало зусиль для дотримання відповідності законодавства та інституційних основ нормам Ради Європи.

Про це заявив голова Офісу Ради Європи в Україні Мартін Енберг, виступаючи на форумі "70 років Загальної декларації прав людини: Порядок денний для України", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Протягом реформ, у яких ми беремо участь на рівні Ради Європи, уряд країни багато доклав зусиль для того, щоб законодавство й інституційні основи відповідали нормам Ради Європи та нормам прав людини - я кажу про реформи в державному секторі, реформу децентралізації, також проводиться реформа юстиції. І це - не вичерпний перелік, в чому ми беремо участь і співпрацюємо з відповідними українськими органами", - заявив він.

Читайте також: Парубій назвав протистояння України та Росії боротьбою цивілізацій

Енберг наголосив, що Рада Європи в свою чергу підтримуватиме таку співпрацю і виступатиме за дотримання прав людини в Україні.

Він  також додав, що увага до питання дотримання прав людини перебуває на розгляді і Президента України, і Голови ВР України - "і це дуже вітається".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-