Геращенко порівняла заяву Путіна з

Геращенко порівняла заяву Путіна з "методичками" української опозиції

Укрінформ
Ірина Геращенко порівняла заяву Володимира Путіна, який звинуватив Президента України у "здійсненні провокацій" у Керченській протоці, із лозунгами українських опозиційний політичних сил.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

"Нарешті Путин сам, особисто, озвучив методички нашої опозиції - правої, лівої, нейтральної, радикальної, білої, сірої, нової, старої, всякої - ніякої. Опозиція по всіх ТБ-каналах кричала, що "Порошенко нападе на Донбас". А тут і Путін подоспел, кричить, що Порошенко напав на Азовське море, ісконно русские води, Порошенко дав наказ ВМС РФ влаштувати провокацію, обстріляти наші кораблики і захопити їх, Порошенко поранив і захопив в полон моряків. Он кандидат із "95-го кварталу" й ролік записав до Порошенка з вимогою "освободи наших пацанов" (пацани - то на районі, а наші - то Герої в полоні піратів. Але це такі дрібниці для наших веселих кандидатів). Навіщо ж Порошенко таке чудить? Бо, як вже пояснила і розжувала з кожного чайника наша опозиція: вибори-вибори-вибори, рейтинг є тільки в опозиції, й тільки опозиція потім домовиться з Путіним. Як здати з "потрохами" все, окрім табуретки на Банковій. Це наша опозиція дійсно вміє", - зазначила Геращенко.

Політик наголосила, що опозиція зумисне намагається дискредитувати Президента Петра Порошенка перед виборами, а керівництво Російської Федерації зі свого боку агітує за будь-яку владу в Україні, окрім чинної.

"Погані справи в нашої опозиції, коли Путін вже самолічно озвучує свої методички. Бо ж і гроші в білборди вбухані на сотні мільйонів гривень, і палатки закуплені, і про ТБ з олігархами домовлено, й речитативом про те, що "це останні дні цієї влади" зранку до вечора співають, а на допомогу йде важка артилерія. Самі Путін-Мєдвєдєв переконують українців, що Порошенко і до другого туру не дотягне. Бо наші мєстниє баси і барітони, репери і оперні діви про свої рейтинги співають-співають, але прийшов час рашастайл агітувати за будь-яку українську владу, аби не Порошенка. Головне, щоб Порошенко не дав команди танкам і армії РФ йти на нові сухопутні операції і провокації, друзі, бо щось тривожно", - уточнила перший віце-спікер.

При цьому вона додала, що протягом останніх двох днів не помічала представників опозиційних сил на роботі в парламенті.

"А де, до речі, зникла наша опозиція? Бо на роботі не бачила вчора-сьогодні. Тривожно, друзі. Може, Порошенко її викрав і десь катує в тайних тюрмах СБУ? Він же такий. Младенцев їсть, Путін он знає. Може, вже десь кістки опозиції обглатує на десерт", - зіронізувала Геращенко.

Раніше 28 листопада на форумі "ВТБ Капітал" президент Росії Володимир Путін заявив, що ситуація з українськими моряками в Чорному морі - це "провокація чинної української влади" і особисто Президента Порошенка. Водночас захоплення українських моряків Путін назвав "прикордонним інцидентом у Чорному морі, не більше того".  

Путін також заявив, що українській владі "все сходить з рук". "Таке враження: чого вони не зроблять – їм усе сходить з рук. Якщо вони зажадають сьогодні немовлят на сніданок – їм, напевно, подадуть і немовлят. А що ж, скажуть, вони хочуть їсти – з цим нічого не поробиш", – заявив він.

Читайте також: Опозиція вимагає зафіксувати дату виборів — Геращенко

Як повідомляв Укрінформ, прикордонні кораблі Російської Федерації 25 листопада вчинили агресивні дії проти українських кораблів, які здійснювали плановий перехід з порту Одеса до порту Маріуполь. Спецпризначенці Росії обстріляли і захопили три українські кораблі у Керченській протоці та понад 20 моряків.

Верховна Рада 26 листопада ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях у зв'язку з агресією Росії у Керченській протоці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-