Гройсман переконаний, що підстав продовжувати воєнний стан не буде

Гройсман переконаний, що підстав продовжувати воєнний стан не буде

Відео
Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що через 30 днів не буде підстав для продовження воєнного стану у 10 областях України.

Про це він сказав на засіданні уряду у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я глибоко переконаний, що через 30 днів ми будемо мати усі підстави не продовжувати рішення про воєнний стан. І все буде нормально, але ми також розуміємо, що повинні бути готові відбити агресію в нашого ворога, який ще донедавна був нашим сусідом",- сказав Гройсман. 

За його словами, безпека та оборона залишаються для влади пріоритетом, тим більше, що Україна уже п'ятий рік живе в умовах агресії з боку РФ. "Ми маємо бути сильними та стійкими. Збройні сили, уряд місцеві органи влади все зроблять для того, щоб консолідувати усі зусилля та можливості для підвищення рівня безпеки та оборони усередині країни, безпеки громадян України. Живіть звичайним життям: працюйте, навчайтеся, народжуйте",- звернувся Гройсман до співвітчизників.

Читайте також: Гройсман: Працюємо над тим, щоб повернути українських моряків додому

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 26 листопада ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-