Опозиційні фракції ще не знають, чи голосуватимуть за воєнний стан

Опозиційні фракції ще не знають, чи голосуватимуть за воєнний стан

Укрінформ
Опозиційні фракції Верховної Ради ще не визначилися з позицією щодо голосування, пов'язаного із запровадженням в Україні воєнного стану.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в прес-службах і секретаріатах фракцій партій «Опозиційний блок», «Батьківщина», «Радикальна партія» та «Самопоміч».

Так, станом на 11:00 тривають засідання фракцій «Самопоміч» і «Радикальної партії Олега Ляшка», після яких має бути оприлюднено офіційні заяви щодо позиції у голосуванні.

Водночас у прес-службах «Опозиційного блоку» і «Батьківщини» не уточнили інформації щодо проведення відповідних засідань фракцій, але зазначили, що рішень стосовно відповідного голосування поки що немає.

Читайте також: "Свобода" вважає запровадження воєнного стану необхідним для держави

Як повідомляв Укрінформ, 25 листопада російські судна обстріляли українські кораблі в районі Керченської протоки. За останніми даними, шестеро українських моряків отримали поранення. Також Росія захопила три кораблі українських ВМС та понад 20 моряків.

Президент України Петро Порошенко заявив, що підтримує запровадження воєнного стану через напад РФ на українські кораблі в районі Керченської протоки.

У понеділок, 26 листопада, Верховна Рада збереться на позачергове засідання для розгляду питання про запровадження воєнного стану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-